Factor Architecten logo

Factor Architecten

Factor Architecten staat voor duurzame architectuur en stedenbouw gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. In de formulering van een helder ontwerpconcept spelen ruimte, routing, structuur, licht en materiaalgebruik een grote rol. Een secure, kostenbewuste en milieubewuste detaillering ondersteunt het ontwerp.

We werken met onze partners aan hoogwaardige ontwerpen waarmee een opdrachtgever zijn doelen kan realiseren: aan bruikbare, leefbare en aantrekkelijke gebouwen. We zijn klantgericht en flexibel, van haalbaarheidsstudie tot bouwbegeleiding.

Factor Architecten maakt onderdeel uit van multidisciplinair ingenieursbureau IA Groep. Op bouwkundig gebied kan Factor Architecten naast de eigen medewerkers beschikken over het ervaren en deskundige personeel van IA Bouwkunde.

Ook met de andere zusterbedrijven binnen IA Groep wordt nauw samengewerkt. Factor Architecten ontwerpt gebouwen die ruimte bieden aan de installatietechniek van IA Elektrotechniek en IA Werktuigbouw en we ondersteunen de projectmanagers van Feenstra Adviseurs op het gebied van architectuur en ontwerp.

Indien gewenst bieden we samen met onze collega’s integrale ontwerpdiensten aan: we ontwerpen dan in samenhang de architectuur, de draagconstructies en de installatietechniek voor uw project. IA Groep is zowel nationaal als internationaal actief en kent een grote diversiteit aan projecten.

CirQ Wood is trots partner te zijn van Factor Architecten.

Bezoek de website

Projecten