Een volwaardig product

Productierestanten zijn partijen hout die niet voldoen aan de esthetische criteria die men hanteert voor A-kwaliteit producten. Na optimalisatie is het weer een inzetbaar houtproduct waarbij de levensduur en andere eigenschappen gelijk zijn aan producten met A-kwaliteit.

Hout ongebruikt weggooien daar doen we niet aan en daarom verkopen we ook Productierestanten.

Dit zijn partijen hout die volgens de fabrikanten niet voldoen aan de esthetische criteria voor A producten maar waarvan de levensduur en eigenschappen gelijk zijn. Dit hebben we voornamelijk in thermisch gemodificeerd Vuren en thermisch gemodificeerd Fraké, en is zowel ruw als geschaafd verkrijgbaar. Is het gewenste profiel niet op voorraad? Dan kan deze vaak geschaafd worden. Ook kan het hout voorzien worden van een milieubewuste kleurafwerking of brandvertragende behandeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Hergebruik is de standaard

Aanbod

Wat onze klanten over ons vertellen

In Stunt’s Upcycle Campus draait alles om het zien van waarde, in mensen én in restmaterialen. Ook het hout van CirQ Wood heeft bij ons weer een nieuwe bestemming gevonden als sfeervolle wandbekleding. 100% circulair en dus helemaal Stunt!

Stichting Stunt