100% biologische brandvertrager

Door het hout middels een vacuüm drukbehandeling met een 100% biologische en niet-uitloogbare brandvertrager te behandelen is het mogelijk om de brandklasse van het hout te verhogen naar Euroklasse B.

Unieke onderhoudsvrije brandvertrager

Brand! Iets waar we liever niet aan denken, maar belangrijk om hier bij stil te staan. In bepaalde bouwbesluiten, voor bijvoorbeeld publiek toegankelijke ruimtes, zijn eisen voor brandveiligheid opgenomen. Onze unieke onderhoudsvrije brandvertrager voldoet aan brandklasse B (moeilijk vlambaar) en aan rookklasse S1 (weinig rook). Deze brandvertrager is niet alleen veilig maar ook de meest duurzame keuze: onderhoudsvrij en ecologisch verantwoord. Deze afwerking heeft het Cradle to Cradle Gold certificaat. Neem voor meer informatie over brandvertragende behandelingen gerust contact met ons op.

Hergebruik is de standaard

Aanbod

Wat onze klanten over ons vertellen

In Stunt’s Upcycle Campus draait alles om het zien van waarde, in mensen én in restmaterialen. Ook het hout van CirQ Wood heeft bij ons weer een nieuwe bestemming gevonden als sfeervolle wandbekleding. 100% circulair en dus helemaal Stunt!

Stichting Stunt