Waarom iets weggooien?

Dit zijn panelen die gemaakt zijn uit de reststroom (stapellatten) van het productieproces bij Platowood. Deze kant en klare panelen zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Waarom reststroom (stapellatten) naar de versnipperaar of verbrandingsoven

brengen als je er ook een duurzame en verfijnde strakke gevelafwerking mee kan creëren? Het Fraké Eco paneel is gemaakt van stapellatten die afkomstig zijn uit de reststroom van het productieproces bij Platowood. Zo wordt er een nieuwe invulling gegeven aan deze latten, waarmee de levensduur van het hout wordt verlengd. Deze kant en klare panelen zijn geschikt voor binnen en buitentoepassingen.

Door de thermisch verduurzaming kunnen de panelen zelfs onbehandeld worden toegepast. De panelen zijn 1220x1250x32 (bxhxd), hebben een oppervlak van 1,5m2 en wegen 10,5 kg per paneel.
Geïnteresseerd in deze panelen? Neem dan snel contact met ons op.

Hergebruik is de standaard

Aanbod

Wat onze klanten over ons vertellen

In Stunt’s Upcycle Campus draait alles om het zien van waarde, in mensen én in restmaterialen. Ook het hout van CirQ Wood heeft bij ons weer een nieuwe bestemming gevonden als sfeervolle wandbekleding. 100% circulair en dus helemaal Stunt!

Stichting Stunt